تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور
دادستان کل کشور:

راهبرد تحولی قوه قضاییه، قطعا در آینده متوقف نخواهد شد

دادستان کل کشور با تاکید بر این نکته که راهبرد و سیاست تحولی اتخاذ شده از سوی قوه قضاییه، قطعا در آینده دچار توقف نخواهد شد، گفت: هنوز کار‌های بسیاری مانده که باید در قوه قضاییه انجام شوند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۰۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 28
کد خبر: ۹۳۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور در همایش سراسری قوه قضاییه با اشاره به ۸۴۵ روز مدیریت عالی قوه قضاییه از سوی آیت الله رئیسی از اسفند ۹۷ تا امروز، گفت: انتخاب رئیس قوه قضاییه از درون قوه قضاییه، یکی از علل اصلی پیشرفت‌های دستگاه قضا در دوره تحول بوده است.

 

دادستان کل کشور در ادامه، داشتن برنامه تحولی، تعیین سیاست‌های کلی، دارا بودن انگیزه کار و پشتکار و همچنین بهره‌مندی از همکاران دلسوز و همراه را از دیگر دلایل موفقیت آیت‌الله رئیسی در جایگاه ریاست قوه قضاییه عنوان کرد.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای آیت الله رئیسی در جایگاه ریاست جمهوری، ابراز امیدواری کرد که دیدگاه تحولی و داشتن برنامه، بتواند مشکلات دولت را در دوران ریاست جمهوری وی تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری با تاکید بر این نکته که راهبرد و سیاست تحولی اتخاذ شده از سوی قوه قضاییه، قطعا در آینده دچار توقف نخواهد شد، گفت: هنوز کار‌های بسیاری مانده که باید در قوه قضاییه انجام شوند. گام‌های تحولی برداشته شده در دوران تحول، گام‌های اولیه و ریل‌گذاری مسیر هستند.

 

دادستان کل کشور در ادامه دادسرا‌ها را به عنوان پیشانی قوه قضاییه در ارتباط با مردم توصیف کرد و گفت: مقوله تحول قضایی باید در دادسرا‌ها به صورت بسیار بارز و برجسته خود را نشان دهد که این موضوع با انجام تغییراتی در حیطه‌های ساختاری و محتوایی دنبال خواهد شد.

 

وی همچنین با اشاره به اقدامات حمایتی دستگاه قضا از تولید در سراسر کشور خاطرنشان کرد: در دوران تحول قضایی، سازمان بازرسی کل کشور، دادستانی کل و دادستانی‌های سراسر کشور اقدامات گسترده‌ای را در راستای رفع مشکلات معیشتی مردم و موانع واحد‌های تولیدی و صنعتی انجام دادند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر